Go to content

asuntovalokuvaus

Asuntovalokuvaus
Ostajan ensivaikutelmat uudesta kodista luodaan kuvien avulla. Edustavilla kuvilla on tärkeä osuus myynnin edistämisessä; hyvät kuvat erottuvat suuresta massasta. Asunnosta ei tarvitse kuvata joka nurkkaa, vaan etsiä ne kuvakulmat, jotka luovat asiakkaissa postiivisiä mielikuvia.
Hyvä kuva myy puolestaan, tunteita herättävät kuvat pysäyttävät katsojan ja näin hänet sadaan helpommin paikalle asuntoesittelyyn.

Ammattitaitoisesti kuvaamieni asuntojen parhaat puolet pääsevät esille, yli 6000 kuvaamani asunnon kokemuksella tiedän minkälainen kuvaa myy. Visuaalisesti näyttävien kuvien vertikaalilinjat ovat suorassa, valoisuutta ja avaruutta on aina tarpeeksi. Jälkikäsittelyssä valot, värit ja kontrasti säädetään kuvakohtaisesti.

Huolehdin itse koko kuvausprosessista; kuvauksesta ja kuvien jälkikäsittelystä, jolloin laatu pysyy korkeatasoisena ja samanlaisena. Kuvaukseen varaan aina riittävästi aikaa ja kuvia otan tarpeeksi, 10-20 kpl asunnon koosta riippuen ja aina samaan hintaan. Kuvat toimitan halutussa muodossa ja koossa vielä saman päivän aikana.

Olitpa kiinteistövälittäjä tai myymässä asuntoa itse, minulta saat kuvat, joilla asunnon myynti lähtee paremmin käyntiin. Ja halutessasi saat minulta kirjalliset ohjeet miten valmistautua kuvauksiin.

Kuvaushintani on pääkaupunkiseudulla 185€ (sis ALV 24%) sisältäen tarpeellisen määrän kuvia sisältä ja ulkoa, kuvien jälkikäsittelyn ja asiakkaalle toimittamisen sekä matkakustannukset.

Asuntokuvaus -sivuiltani löytyy enemmän tietoa ja esimerkkejä.

Yllä esimerkkejä maalis-huhtikuussa 2024 kuvaamistani asunnoista.Back to content