Asuntovalokuvaus - Jyvälahti Photography

Go to content

Asuntovalokuvaus

Asuntovalokuvaus
Ostajan ensivaikutelmat uudesta kodista luodaan kuvien avulla. Laadukkailla, edustavilla kuvilla on tärkeä osuus myynnin edistämisessä. Hyvät kuvat erottuvat suuresta massasta. Asunnosta ei tarvitse kuvata joka nurkkaa, vaan etsiä ne kuvakulmat, jotka luovat asiakkaissa positiivisia mielikuvia. Hyvä kuva myy puolestaan, tunteita herättävät kuvat pysäyttävät katsojan ja näin hänet saadaan helpommin paikalle asuntoesittelyyn.

Ammattitaitoisesti kuvaamieni asuntojen parhaat puolet pääsevät esille. Visuaalisesti näyttävien kuvien vertikaalilinjat ovat suorassa, valoisuutta ja avaruutta on aina tarpeeksi. Jälkikäsittelyssä valot, värit ja kontrasti säädetään kuvakohtaisesti.

Huolehdin itse koko kuvausprosessista; kuvauksesta ja kuvien jälkikäsittelystä, jolloin kuvien laatu pysyy korkeatasoisena ja samanlaisena. Kuvaukseen varaan aina riittävästi aikaa ja kuvia otan tarpeeksi, 10-20 kpl asunnon koosta riippuen ja aina samaan hintaan. Kuvat toimitan halutussa muodossa ja koossa vielä saman päivän aikana.


Olitpa kiinteistövälittäjä tai itse myymässä asuntoa, minulta saat laadukkaat kuvat, joilla asunnon myynti lähtee paremmin käyntiin.

Kuvaushintani pääkaupunkiseudulla on 170 € (sis. alv 24%) sisältäen tarpeellisen määrän kuvia asunnosta sisältä ja ulkoa, kuvien jälkikäsittelyn ja asiakkaalle toimittamisen sekä matkakustannukset.

Asuntokuvaus -sivuiltani löytyy enemmän tietoa ja esimerkkejä.

Yllä esimerkkejä huhti-toukokuussa 2019 kuvaamistani asunnoista.
Back to content